Wat mij betreft weet ik niets zeker, maar naar de sterren kijken zet me aan het dromen.
Vincent van Gogh

Samenwerking

Droompad Ritueelbegeleiding zoekt graag de samenwerking op. Het is immers goed om van elkaar te leren en om elkaar te steunen en te inspireren.

Zo werkt Droompad Ritueelbegeleiding samen met de talentvolle musicus Emmanouil Levendis (1990). We doen dit met behoud van onze eigen ondernemersstatus. Emmanouil is als eigenaar en oprichter van SentiMuze werkzaam als muzikant en artistiek leider c.q. dirigent bij meerdere koren. Daarnaast is hij cellist bij het Flos Campi Orkest. Hij weet met zijn temperamentvolle, liefdevolle levensinstelling mensen te stimuleren om steeds weer het beste uit zichzelf te halen. Meer informatie over SentiMuze kun je vinden op zijn Facebookpagina.

Droompad Folder

Via het contactformulier op deze website kun je een folder en verschillende flyers aanvragen. De digitale versie van de folder vindt je hier.

Lid Beroepsvereniging

Droompad Ritueelbegeleiding is aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders (LBvR). Leden van de LBvR zijn professioneel opgeleid en hebben minimaal een Hbo-niveau. De meeste ritueelbegeleiders bij de LBvR hebben de opleiding Ritueel Begeleiden bij Afscheid gevolgd bij opleidingsinstituut Het Moment in Amersfoort, het meest toonaangevende opleidingsinstituut op dit vakgebied.

Lid Businessclub RememberMe.nl

Droompad Ritueelbegeleiding is aangesloten bij de businessclub van RememberMe.nl, waarin professionals in de uitvaart- en rouwbranche samenwerken en zich met hart en ziel inzetten voor vernieuwing en transparantie binnen de branche.

 

Fotograaf portretfoto (afbeelding hierboven):
Peter Venema