Wat mij betreft weet ik niets zeker, maar naar de sterren kijken zet me aan het dromen.
Vincent van Gogh

algemeneinfo_droompadSamenwerking

Droompad Ritueelbegeleiding zoekt graag de samenwerking op. Het is immers goed om van elkaar te leren en om elkaar te steunen en te inspireren. Dit komt absoluut de kwaliteit van de aangeboden diensten ten goede. En daar pluk jij als klant de vruchten van!

Zo werkt Droompad Ritueelbegeleiding samen met de talentvolle muzikale duizendpoot Emmanouil (Manolis) Levendis (1990). We doen dit met behoud van onze eigen ondernemersstatus. Manolis is als eigenaar en oprichter van SentiMuze werkzaam als muzikant en dirigent. Daarnaast is hij cellist bij het Flos Campi Orkest in Nijmegen en doceert hij het vak Muziek aan het Canisius College in Nijmegen. Hij weet met zijn temperamentvolle, liefdevolle levensinstelling mensen te stimuleren om steeds weer het beste uit zichzelf te halen. Meer informatie over SentiMuze kun je vinden op zijn Facebookpagina.

Droompad Folder

Via het contactformulier op deze website kun je een folder en verschillende flyers aanvragen. De digitale versie van de folder vindt je hier.

Lid Beroepsvereniging

Droompad Ritueelbegeleiding is aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders (LBvR). Leden van de LBvR zijn professioneel opgeleid en hebben minimaal een Hbo-niveau. De meeste ritueelbegeleiders bij de LBvR hebben de opleiding Ritueel Begeleiden bij Afscheid gevolgd bij opleidingsinstituut het Moment in Hengelo, het meest toonaangevende opleidingsinstituut op dit vakgebied.

Lid Businessclub RememberMe.nl

RememberMe.nl is een onafhankelijk online magazine met inspirerende artikelen, nieuwe trends, praktische tips en bijzondere bedrijven op het gebied van overlijden, uitvaart en rouw. Droompad Ritueelbegeleiding is aangesloten bij de Businessclub van RememberMe.nl, waarin professionals in de uitvaart- en rouwbranche samenwerken en zich met hart en ziel inzetten voor vernieuwing en transparantie binnen de branche.