Muziek en ritme vinden hun weg tot in de geheime plaatsen van de ziel.
Plato

songs_droompadritueelbegeleiding

Van alle kunstvormen die er bestaan, wordt muziek door velen ervaren als de meest krachtige uitingsvorm. Muziek kan je emoties versterken en zelfs veranderen, zeker als je jezelf erin herkent.

Juist daarom kan een persoonlijke song gevoelens van troost, vreugde en verbondenheid oproepen. Immers, geen lied kan je hart meer raken dan een lied dat speciaal voor jou is geschreven. Een lied over jouw gevoelens, jouw levensverhaal, jouw levensmoment.

Persoonlijke song

Live performance ‘Cascade of Coins’ tijdens huwelijksceremonie. Met Manolis Levendis (piano).

Ik integreer mijn muzikale talenten als singer-songwriter in mijn werk als ritueelbegeleider. Ik schrijf namelijk op maat gemaakte songs die aansluiten bij het gekozen symbool en de ceremonie. Denk maar aan een ballade voor je aanstaande bruid(egom) of een song tijdens een herdenkingsdienst van jouw dierbare overledene. Of wat te denken van een naamgevingsceremonie met een lied voor jouw pasgeboren kindje? Of misschien ben je ernstig ziek en wil jij jouw dierbaren iets bijzonders nalaten?
Tijdens een voorgesprek worden de inhoud, stijl en taal (Nederlands of Engels) bepaald, uiteraard op basis van jouw wensen.

De songs worden door mijzelf gezongen en begeleid op de piano (live optreden). Vanzelfsprekend ontvang je de song ook op een digitale geluidsdrager. Voor een persoonlijke song geldt een minimale levertijd.

Elders op deze website vind je een aantal audiofragmenten van eigen songs.

 

Live muziek (covers) en andere mogelijkheden

Ook voor live muziek met covers tijdens je huwelijks-, geboorte-, uitvaart- of andere ceremonie kun je bij mij terecht, alsook voor het schrijven van een nieuwe, persoonlijke tekst bij een reeds bestaande song.

Heb je andere wensen? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.