Muziek en ritme vinden hun weg tot in de geheime plaatsen van de ziel.
Plato

 

 

 

 

Van alle kunstvormen die er bestaan, wordt muziek door velen ervaren als de meest krachtige uitingsvorm. Muziek kan je emoties versterken en zelfs veranderen, zeker als je jezelf erin herkent. Juist daarom kan een persoonlijke song gevoelens van troost, vreugde en verbondenheid oproepen. Immers, geen lied kan je hart meer raken dan een lied dat speciaal voor jou is geschreven. Een lied over jouw gevoelens, jouw levensverhaal, jouw levensmoment.

Ik schrijf op maat songs (tekst en muziek) die aansluiten bij het gekozen symbool, de ceremonie of die anderszins een speciaal moment of gevoelsband belichten. Denk maar aan een ballade voor je aanstaande bruid(egom) tijdens jullie huwelijksceremonie of een song tijdens de uitvaartceremonie van jouw dierbare overledene. Of wat te denken van een naamgevingsceremonie met een lied voor jouw pasgeboren kindje? Of misschien ben je ernstig ziek en wil jij jouw dierbaren iets bijzonders nalaten.

Tijdens een voorgesprek worden de inhoud, stijl en taal (Nederlands of Engels) bepaald, uiteraard op basis van jouw wensen. Voor een persoonlijke song geldt een minimale levertijd. Je ontvangt een digitale opname van de song in mp3-formaat. Wil je daarnaast ook een live uitvoering van de song tijdens jouw ceremonie? Ook dat is mogelijk.

Ook voor live muziek met covers tijdens je huwelijks-, geboorte-, uitvaart- of andere ceremonie kun je bij mij terecht, alsook voor het schrijven van een nieuwe, persoonlijke tekst bij een reeds bestaande song. Heb je andere wensen? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

_______________________________

Droompad Songs is onderdeel van Droompad Ritueelbegeleiding.

Foto: live optreden tijdens huwelijksceremonie van de zelf gecomponeerde song ‘Cascade of Coins’, met Emmanouil Levendis (piano).