Toen ik moe was van het zoeken, leerde ik vinden.
Friedrich Nietzsche

 

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend voorgesprek breng ik jouw wensen in kaart. Het creëren van een ritueel, song of ceremonie is immers maatwerk.

De precieze prijs van jouw ceremonie hangt af van de inhoud en vorm van de viering, de benodigde voorbereidingstijd, de reiskosten en de duur en omvang van de ceremonie. Op basis van het gesprek doe ik jou een exacte prijsaanbod.

Om jou toch alvast een beeld te geven, geef ik hieronder enkele richtprijzen. Deze zijn exclusief reiskostenvergoeding en exclusief de kosten van eventuele materialen voor het symbool, het ritueel en de aankleding/inrichting van de ruimte.

Richtprijzen ceremonies

Uitvaartceremonie of Avondwake: € 450,00, vrijgesteld van Btw.
Ceremonieel huwelijksviering: € 595,00, inclusief 21% Btw.
Naamgevings- of geboorteceremonie: € 350,00, inclusief 21% Btw.
Prijzen andere ceremonies en rituelen: in overleg.

Boekjes behorende bij de viering, het ontwerp van een speciale kaart, gedachtenis- of bidprentje en/of een PowerPointpresentatie zijn in overleg tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Voor losse werkzaamheden, zoals het schrijven van een overdenking, speech of levensloop geldt een uurtarief van € 50,00, inclusief Btw.

Prijzen persoonlijke song of live muziek

Prijs persoonlijke song : op aanvraag.
Prijs live-muziek : afhankelijk van jouw wensen.

De prijs voor live-muziek (covers) is sterk  afhankelijk van jouw wensen. Om hoeveel songs gaat het? Wil je dat de song(s) wordt/worden gezongen tijdens een ceremonie waarin ik zelf voorga, of wil je livemuziek tijdens een viering die door een andere voorganger wordt verzorgd? Behoren de songs al tot mijn repertoire of moeten deze nog worden ingestudeerd? Wil je er ook live pianobegeleiding bij of maak ik gebruik van een orkestband? Is er een goed gestemde (of digitale) piano op locatie aanwezig met geluidsapparatuur, of wil je juist dat ik hier zelf voor zorg? Op basis van jouw specifieke wensen, doe ik jou een exacte prijsaanbod.

Uitvaartverzekering

Voor mijn uitvaart gerelateerde diensten geldt dat je mijn rekening kunt doorsturen naar de uitvaartverzekeraar. Mijn kosten worden namelijk in veel gevallen vergoed. Of mijn kosten inderdaad worden vergoed en wat dan de hoogte van die vergoeding is, hangt vanzelfsprekend af van de soort en de hoogte van de verzekering en het soort pakket dat is afgesloten.