Toen ik moe was van het zoeken, leerde ik vinden.
Friedrich Nietzsche

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend voorgesprek breng ik jouw wensen in kaart. Het creëren van een ritueel, song of ceremonie is immers maatwerk. Op basis van het gesprek doe ik jou een exacte prijsaanbod.

De precieze prijs hangt af van de inhoud en vorm van de viering, de benodigde voorbereidingstijd, de reiskosten en de duur en omvang van de ceremonie, alsook eventuele combinatiekortingen. Zo geldt er voor een combinatie van een uitvaartceremonie en een avondwake een korting. En ook bij een combinatie van een ceremonie met een persoonlijke song en/of een live performance kun je rekenen op een aantrekkelijke korting.

Richtprijzen

Om je toch een beeld te geven van de kosten van een ritueel, song of ceremonie van Droompad Ritueelbegeleiding vind je hieronder een overzicht met richtprijzen. Deze richtprijzen zijn inclusief Btw en exclusief eventuele materialen voor het symbool, het ritueel en de aankleding/inrichting van de (ceremoniële) ruimte. De prijzen van andere ceremonies en rituelen in overleg.

Ceremonieel huwelijk: € 595,00.
Geboorte- of naamgevingsceremonie : € 350,00.

Uitvaartceremonie (inclusief overdenking): € 450,00.
Avondwake: € 350,00.

Prijzen andere ceremonies en rituelen in overleg.
Prijs persoonlijke song op aanvraag.

Wil je in plaats van een ritueelbegeleider liever een uitvaartspreker? Ook dan kan ik je van dienst zijn.
Voor losse werkzaamheden, zoals het schrijven van de overdenking, speech of levensloop (dus zonder dat ik verder inhoud en vorm aan de ceremonie geef) geldt een uurtarief van € 50,00 exclusief btw.

Boekjes behorende bij de viering, het ontwerp van een speciale kaart, gedachtenis- of bidprentje en/of een PowerPointpresentatie zijn in overleg tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Uitvaartverzekering

Voor mijn uitvaart gerelateerde diensten geldt dat je mijn rekening kunt doorsturen naar de uitvaartverzekeraar. Mijn kosten worden namelijk in veel gevallen vergoed. Het betreft dan doorgaans de post ‘vrij besteedbare ruimte’. Of mijn kosten inderdaad worden vergoed en wat dan de hoogte van die vergoeding is, hangt vanzelfsprekend af van de hoogte van de verzekering en het soort pakket dat is afgesloten.