Toen ik moe was van het zoeken, leerde ik vinden.
Friedrich Nietzsche

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend voorgesprek breng ik jouw wensen in kaart. Het creëren van een ritueel, song of ceremonie is immers maatwerk. Op basis van het gesprek doe ik jou een exacte prijsaanbod.

De precieze prijs hangt af van de inhoud en vorm van de viering, de benodigde voorbereidingstijd, de reiskosten en de duur en omvang van de ceremonie, alsook eventuele combinatiekortingen. Zo geldt er voor een combinatie van een uitvaartceremonie en een avondwake een korting. En ook bij een combinatie van een ceremonie met een persoonlijke song en/of een live performance kun je rekenen op een aantrekkelijke korting.

Richtprijzen

Om je toch een beeld te geven van de kosten van een ceremonie van Droompad Ritueelbegeleiding vind je hieronder enkele richtprijzen. Deze richtprijzen zijn inclusief Btw en exclusief eventuele materialen voor het symbool, het ritueel en de aankleding/inrichting van de (ceremoniële) ruimte. De prijzen van andere ceremonies en rituelen in overleg.

Ceremonieel huwelijk: € 595,00.
Geboorte- of naamgevingsceremonie : € 350,00.

Uitvaartceremonie (inclusief overdenking): € 450,00.
Avondwake: € 350,00.

Prijzen andere ceremonies en rituelen in overleg.
Prijs persoonlijke song op aanvraag.

De prijs voor live-muziek (covers) is sterk  afhankelijk van jouw wensen. Om hoeveel songs gaat het? Wil je dat de song(s) wordt/worden gezongen tijdens een ceremonie waarin ik zelf voorga, of wil je livemuziek tijdens een viering die door een andere voorganger wordt verzorgd? Behoren de songs al tot mijn repertoire of moeten deze nog worden ingestudeerd? Wil je er ook live pianobegeleiding bij of maak ik gebruik van een orkestband? Is er een goed gestemde (of digitale) piano op locatie aanwezig met geluidsapparatuur, of wil je juist dat ik hier zelf voor zorg? Op basis van jouw specifieke wensen, doe ik jou een exacte prijsaanbod.

Voor losse werkzaamheden, zoals het schrijven van de overdenking, speech of levensloop geldt een uurtarief van € 50,00 exclusief btw.

Boekjes behorende bij de viering, het ontwerp van een speciale kaart, gedachtenis- of bidprentje en/of een PowerPointpresentatie zijn in overleg tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Uitvaartverzekering

Voor mijn uitvaart gerelateerde diensten geldt dat je mijn rekening kunt doorsturen naar de uitvaartverzekeraar. Mijn kosten worden namelijk in veel gevallen vergoed. Of mijn kosten inderdaad worden vergoed en wat dan de hoogte van die vergoeding is, hangt vanzelfsprekend af van de soort en de hoogte van de verzekering en het soort pakket dat is afgesloten.