Ik begeleid jou bij het geven van vorm en inhoud aan een persoonlijke, vormvrije huwelijks-, geboorte-, of andere overgangsceremonie. Ik werk niet vanuit een bepaalde geloofsovertuiging of levensbeschouwing, maar sluit me aan bij jóuw overtuigingen omtrent het leven en de dood.

Binnen de ritueelbegeleidersbranche onderscheid ik mij doordat ik mijn talenten als singer-songwriter in mijn vak integreer. Ik schrijf en zing namelijk op maat gemaakte songs die aansluiten bij het gekozen symbool en de ceremonie. Denk maar aan een ballade tijdens jouw huwelijksceremonie of een song tijdens een herdenkingsdienst. Wil je geen persoonlijke song, maar wel live muziek tijdens je ceremonie? Ook dan kan ik je van dienst zijn. Ik heb hiervoor een lijst met passende songs van bekende artiesten (covers) samengesteld, die ik op jouw verzoek tijdens de ceremonie zing. Dit kan met live pianobegeleiding of met een geluidsdrager.

Met deze mooie combinatie van rituelen, songs en ceremonies bied ik niet alleen een wereldlijk alternatief voor de kerkelijke rituelen en ceremonies, maar bovendien zorg ik met mijn muziek en creativiteit voor kunstzinnige momenten met emotionele diepgang.

Mijn werkzaamheden voer ik vooral (maar niet uitsluitend) uit binnen de regio’s Rivierengebied, Arnhem-Nijmegen en Noord-Oost Brabant.